Warning: Creating default object from empty value in /home/pxl/pixelbomb.com/blog/wp-includes/functions.php on line 292

Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method UltimateTagWarriorActions::ultimate_posts_where() should not be called statically in /home/pxl/pixelbomb.com/blog/wp-includes/functions.php on line 927

Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method UltimateTagWarriorActions::ultimate_posts_join() should not be called statically in /home/pxl/pixelbomb.com/blog/wp-includes/functions.php on line 927

Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method UltimateTagWarriorActions::ultimate_tag_templates() should not be called statically in /home/pxl/pixelbomb.com/blog/wp-includes/functions.php on line 1003
pixelbomb » Blog Archive » Missing images
Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method UltimateTagWarriorActions::ultimate_add_ajax_javascript() should not be called statically in /home/pxl/pixelbomb.com/blog/wp-includes/functions.php on line 1003

Missing images

Permalink | May 3rd, 2006

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/pxl/pixelbomb.com/blog/wp-content/plugins/wp-gallery2/g2embed.php on line 457

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/pxl/pixelbomb.com/blog/wp-content/plugins/wp-gallery2/g2embed.php on line 468

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/pxl/pixelbomb.com/blog/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method UltimateTagWarriorActions::ultimate_the_content_filter() should not be called statically in /home/pxl/pixelbomb.com/blog/wp-includes/functions.php on line 927

missing

Due to technical issues I had to move both the blog and the gallery. The transition seems to have gone smoothly and everything looks to be up and running again (I hope!). One issue I did notice, however, is that due to the cache some images may appear missing; reloading the page should resolve the problem. Please let me know if you encounter any other problems. Thanks for bearing with us as the dust clears!

Comments are closed.